Συστατικά
- Για τη ζύμη:
- 80 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
- 70 γρ. βρώμη
- 40 γρ. καστανή ζάχαρη
- 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 4 KitKat 4F Classic
- 60 γρ. ελληνικό γιαούρτι
- 1 αυγό
- Για τα ταρτάκια:
- 150 γραμμάρια γιαούρτι ελληνικού τύπου
- 1 κουταλιά της σούπας καστανή ζάχαρη
- μερικές σταγόνες υγρό εκχύλισμα βανίλιας
- 50 γραμμάρια βατόμουρα και σταφίδες
- 4 φράουλες
- 4 KitKat 4F Classic
Τι θα χρειαστείς
Φούρνος
Μπολ ανάμειξης
Βήματα προετοιμασίας:
- Ανακάτεψε απαλά τις νιφάδες βρώμης και ρίξε τις σε μια σαλατιέρα.
- Κόψε 4 KitKat σε μικρά κομματάκια.
- Πρόσθεσε στη σαλατιέρα το αλεύρι, τη μαύρη ζάχαρη, τα κομματάκια KitKat και το μπέικιν πάουντερ. Κάνε μια 'τρύπα' στο κέντρο.
- Πρόσθεσε το αυγό και το γιαούρτι, ανακάτεψε για να σχηματιστεί μια μπάλα ζύμης. Άφησε τη ζύμη να σταθεί τουλάχιστον 1 ώρα δροσερή.
- Προθέρμανε το φούρνο στους 350°C.
- Γέμισε 4 ταρτάκια με τη ζύμη, και ψήσε για 15 λεπτά. Άφησε να κρυώσει και ξεφόρμαρε.
- Ανακάτεψε το γιαούρτι με την καστανή ζάχαρη.
- Μοίρασε το γιαούρτι στις 4 τάρτες. Τοποθέτησε στην κορυφή 1 φράουλα στο κέντρο, 1 KitKat κομμένο στα 4, καθώς και βατόμουρα και σταφίδες.
Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν στη συνταγή
KITKAT® 4 FINGER ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
Κάνε ένα 'εμβληματικό' διάλειμμα με τη σοκολάτα γάλακτος KitKat® 4 Finger. Η τέλεια ισορροπία απαλής σοκολάτας γάλακτος και τραγανής γκοφρέτας. Κάνε ένα διάλειμμα για να την ανοίξεις, κόψεις, σπάσεις και απολαύσεις!
Κάνε ένα 'εμβληματικό' διάλειμμα με τη σοκολάτα γάλακτος KitKat® 4 Finger. Η τέλεια ισορροπία απαλής σοκολάτας γάλακτος και τραγανής γκοφρέτας. Κάνε ένα διάλειμμα για να την ανοίξεις, κόψεις, σπάσεις και απολαύσεις!